Chile-Orzechy Prażone Miodem
Chile-orzechy prażone miodem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 900 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to "Orzechy" Pieczone W Miodzie (Ciecierzyca), Prażone w miodzie orzechy i owoce, oraz Musztarda MIODOWA Prażone Orzechy.
Instrukcje
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym. Lekko posmaruj pergamin. W misce, połączyć cukier z solą.
W dużej patelni, roztopić miód z cayenne.
Dodać orzechy i wymieszać do herbu.
Rozłóż orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut.
Niech orzechy lekko ostygną, następnie dodać je do mieszaniny cukier-sól i wrzucić do herbu. Wyrzucić pergamin i rozłożyć orzechy na blasze do pieczenia do całkowitego ostygnięcia, a następnie przenieść do miski i służyć.
Wykonaj z wyprzedzeniem: nakrętki mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku do 4 dni.
Zalecenie wina: Stuckey: ostry i orzeźwiający, 1993 Domaine Carneros Le RVE Blanc de Blancs wino musujące z Kalifornii pomoże Ci odzyskać od kopa przyprawy cayenne.Triffon: kiedy pikantne przekąski mają również słodycz, doskonałe jest wytrawne wino musujące, takie jak Kalifornijski Iron Horse Russian Cuve z 1993 roku.