Chile-Miód Naparowany

Chile-Miód Naparowany
Chile-naparowany miód jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka gałązki rozmarynu, pieprz, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chile i ziołowa Lemoniada, Pomarańcze z miodem rozmarynowym, oraz Miód Lawendowy Z Wanilią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj miód, suszoną pokruszoną czerwoną paprykę, sól koszerną, pokrojoną świeżą paprykę i gałązkę rozmarynu w rondlu. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól KoszernaSól Koszerna
RozmarynRozmaryn
PaprykaPapryka
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić. Łyżka do 1 (8-oz.) jar. Chill 12 do 24 godzin. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
3
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.
4
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Opakowanie w: szklane kanistry z drewnianymi pokrywkami (95 zł/Komplet 3 szt.; williams-sonoma.com)

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn