Chile i ser biszkoptowe kubki
Chile i ser Biscuit Cups jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis służy 9. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka starego el chiles, mleko, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filiżanki Biszkoptowe Z Bekonem, Jajkiem I Serem, Śniadaniowe biszkoptowe Kubki Dla dwojga, oraz Chicken Pot Pie Biscuit Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 9 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix i mleka, aż miękkie formy ciasta. Kształt heaping łyżeczki do herbaty z ciasta na 27 kulek; spłaszczyć każdą kulkę do płaskiej rundy.
W małej misce, wymieszać chiles, ser i mieszanka przypraw taco.
Umieścić 1 okrągłe ciasto na powierzchni roboczej; top z około 1/2 łyżeczki mieszanki chile. Top z drugiej rundy ciasta, kolejny 1/2 łyżeczki mieszanki chile i trzeciej rundy ciasta.
Ułóż stos w kubku muffinowym, krawędzie skierowane w kierunku dna kubka; delikatnie rozwałkuj krawędzie. Powtórzyć z pozostałych rund ciasta i mieszaniny chile.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.