Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową

Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową
Chile-glazurowany łosoś z pomarańczową salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 148 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomarańczy, nasiona kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową, Morela-Chile Glazurowany Łosoś, oraz Chile - łosoś Polany miodem z dwoma sosami.

Instrukcje

1
Ostrym nożem pokroić skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie wyciąć odcinki wolne od błon, pozwalając im upuścić do miski. Wymieszaj pozostałe składniki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Łososia doprawić solą ze wszystkich stron. Ułóż na stojaku patelni brojlerów, boki skóry w dół, i broil około 4 cali od ciepła 4 minut. Łyżkę polewamy na wierzchu i rozkładamy na boki, następnie posypujemy nasionami kopru włoskiego i popękanym pieprzem. Broil aż glazura jest szampan i ryby jest po prostu gotowane przez, 2 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
łosośłosoś
GlazuraGlazura
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Łososia podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn