Chile con Queso

Chile con Queso
Chile con Queso może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 201 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, twarogu, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Spróbuj Chile con Queso, Chile Con Queso, oraz Chile Con Queso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć do miękkości. Wymieszać w pokrojone w kostkę pimiento i pieczone zielone chiles, i smażyć 1 minutę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pimiento Pokrojone W KostkęPimiento Pokrojone W Kostkę
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Proces 1 szklanka twarogu w blenderze, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić mieszankę cebuli, twaróg i ser w kostkach w 4-qt. powolna kuchenka; wymieszać z odparowanym mlekiem. Przykryć i gotować na niskim 1 godzinę i 20 minut, mieszając delikatnie co 20 minut. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Podawać z różnymi tortillami i chipsami kukurydzianymi oraz pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn