Chile Con Carne Z Czerwoną Fasolą

Chile Con Carne Z Czerwoną Fasolą
Chile Con Carne z czerwoną fasolą jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 22g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory z puszki, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Chile con Carne dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Reserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn