Chicks-on-the-Ranch Deviled Eggs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj jajek Deviled Chicks-on-the-Ranch. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, chipsy marchewkowe, gałązki koperku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ranch Deviled Eggs, BBQ Ranch Deviled Eggs, oraz Diabelskie Pisklęta Jaj podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij cienki plasterek z dna każdego jajka, aby leżało płasko.
Odetnij górną trzecią część z każdego jajka. Ostrożnie wyjąć żółtka i umieścić w małej misce; rozgnieść widelcem.
Dodać ser, sos sałatkowy, musztardę i pieprz; mieszać, aż się dobrze wymieszają. Łyżka do DNA białka jaj; wymień wierzchołki.
Wytnij 12 stóp i 12 małych trójkątów na dzioby z chipsów marchewkowych.
Delikatnie wcisnąć kapary do wypełnienia oczu; dodać dzioby. Włóż gałązkę koperku w górę jaj na pęczek piór.
Umieść stopy przed pisklętami. Schłodzić do podania.