Przepis "Kurczak" tikka Masala-wegański styl jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 214 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, sok z cytryny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Restauracja W Stylu Kurczaka Tikka Masala, Wegański Kalafior Ciecierzyca Tikka Masala, oraz Kurczak tikka masala, jak zrobić kurczaka tikka masala.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz wypróbować zespół kamieni Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.