Chicken Pot Pie Soup
Chicken Pot Pie Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Mieszanka soli morskiej, ziemniaki russet, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki do dużej miski wypełnionej zimną wodą. Odstawić.
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać kurczaka, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i pozostawić do kłusowania; o 8 do 10 protokół.
Kurczaka wyjąć na talerz do ostygnięcia. Nadal dusić bulion, dodając bulion, aż zmniejszy się o połowę, o 10 więcej minut. Kurczaka pokroić w kostkę po ostygnięciu.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler gotowanie, aż półprzezroczyste, 2 protokół. Wymieszaj mąkę i ubijaj, aż uformuje zasmażkę.
Dodaj włoską przyprawę i pieprz; gotować przez 3 więcej minut.
Zasmażkę ubić w bulionie i doprowadzić do wrzenia.
Dodać ziemniaki i kurczaka do bulionu na małym ogniu. Wymieszać z mrożonymi warzywami.
Umieść pokrywkę na górze i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać ze śmietaną i szczyptą soli morskiej i gotować jeszcze 5 minut.
Rozgrzej piekarnik zgodnie z instrukcją na opakowaniu pie crust.
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Gotuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu lub do momentu, aż ciasto będzie złocisto brązowe. Kiedy skorupa ostygnie, rozbić na kawałki.
Zupę pokroić w miseczki i udekorować skórką z ciasta.