Chicken Pot Pie II
Chicken Pot Pie II może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 286 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, połówki piersi kurczaka, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piersi kurczaka umyć w wodzie, a następnie umieścić w garnku z wodą tylko na przykrycie kurczaka dodać trochę soli, pieprzu i czosnku w proszku. Doprowadzić do wrzenia, wyłączyć ogień i przykryć.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umyć i pokroić ziemniaki na kawałki wielkości kęsa i gotować do prawie przetargu widelec.
Umyć seler i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Cebulę pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Na dużej ciężkiej patelni, na średnim ogniu, podsmażyć seler i cebulę z 2 łyżkami oleju, przez 5 do 8 minut.
Dodaj mrożone warzywa i gotować kolejne 5 protokół.
Dodać mąkę i gotować około 30 sekund.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Po tym, jak stanie się gęsty, dodaj ziemniaki.
Wyjąć kurczaka z garnka i pokroić na kawałki wielkości kęsa i dodać do mieszanki warzywnej.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wlać mieszaninę do 9 calowy talerz deep dish pie i przykryć skorupą pie. Upewnij się, że zaciskane krawędzie powłoki ciasto do płyty, więc nie wyciek soki w piekarniku.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż pie shell jest gotowane i złocisty brązowy.