Chicken Piccata Pasta Toss
Chicken Piccata Pasta Toss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 341 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, kapary, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chicken Piccata Pasta Toss, Chicken Piccata Pasta Toss, oraz Chicken Pasta Toss.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzej głęboką patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i kurczaka na patelnię. Kurczaka doprawić solą i pieprzem. Brązowy kurczak, aż lekko złocisty na całej powierzchni, o 5 do 6 minut.
Usuń kurczaka z patelni i powrót patelni do ognia. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 1 łyżka masła, czosnek i szalotki na patelni.
Podsmaż czosnek i szalotka 3 minuty.
Dodać mąkę i gotować 2 protokół.
Ubij w winie i zmniejsz płyn 1 minutę.
Sok z cytryny i bulion ubić do sosu. Wymieszać kapary i pietruszkę. Gdy płyn dojdzie do pęcherzyka, dodaj pozostałe 1/2 łyżki masła do sosu, aby nadać mu trochę połysku.
Dodać kurczaka z powrotem do patelni i ciepła przez, 1 do 2 protokół. Wrzucić gorący makaron z kurczakiem i sosem i podawać. Dostosuj sól i pieprz do swojego smaku. Wierzch ze świeżym pokrojonym szczypiorkiem.