Chicken Picadillo
Chicken Picadillo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kminek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Chicken Picadillo, Picadillo Paella Z Kurczaka, oraz Chicken Picadillo Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w robocie kuchennym; pulsuj do zmielenia.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj kurczaka, kminek, sól, cynamon i czosnek i gotuj przez 3 minuty lub aż kurczak zostanie wykonany, często mieszając. Wymieszać z salsą i rodzynkami. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszaj migdały i kolendrę.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.