Chicken Lo Mein
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Lo Mein. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 850 kalorii, 41g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Rasa Malaysia ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz kapustę napa, sól, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pancit canton (Alias lo mein lub chow mein), Chicken Lo Mein, oraz Chicken Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do wrzenia, delikatnie poluzuj świeży makaron przed gotowaniem. Gotować makaron zgodnie z instrukcją lub aż Pre-al dente bo youre zamiar zakończyć gotowanie makaron później w woku. Kurczaka marynować ze skrobią kukurydzianą. Odstawić. Kiedy makaron jest gotowy, odcedzić makaron.
Wszystkie składniki sosu wymieszać w małej misce. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Odstawić.
Rozgrzać wok z 2 łyżkami oleju. Czosnek podsmażamy, aż będzie pachnący, a następnie dodajemy kurczaka, kapustę Napa, grzyby, marchewkę i smażymy przez około 2 minuty przed dodaniem bulionu z kurczaka i sosu. Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia i niech zmniejszyć trochę. Wyłączyć ogień i wymieszać makaron i dobrze połączyć, danie i podawać natychmiast.