Chicken Enchiladas Supreme
Kurczak enchiladas Supreme może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,23 zł za porcję. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Enchiladas Supreme, Chicken Mole Enchiladas Supreme, oraz Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, paprykę i czosnek; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z kurczakiem, 3/4 szklanki każdego gotowania śmietany i rozdrobnionego sera, i 1/4 szklanki sosu enchilada.
Tortillę zanurzyć w pozostałym sosie enchilada; delikatnie otrząsnąć nadmiar sosu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki kurczaka w dół centrum tortilla; roll up.
Miejsce, szew stronie w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Powtórzyć z pozostałymi tortillami i nadzieniem; przykryć pozostałym sosem.
Piec 25 min.; wierzch z pozostałym rozdrobnionym serem.
Wymieszać pozostały krem do gotowania i mleka; łyżka nad enchiladas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.