Chicken Chorizo Patty Melt
Chicken Chorizo Patty Melt może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 38g białka, 46g tłuszczu i w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 107 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, ser szwajcarski, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Grillowany Kurczak Patty Melt, Kurczak Smażony Stek Patty Melt, oraz Kurczak i Chorizo Patty topi się są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Paszteciki: w dużej misce delikatnie, ale dokładnie połącz wszystkie składniki. Uformuj 4 równe cienkie placki mniej więcej wielkości chleba, którego będziesz używać, lub w przypadku naan, 1/2 wielkości chleba. Przykryj placki folią i wstaw do lodówki na 30 minut.
Cebula: na średniej patelni do smażenia na średnim ogniu rozpuść masło z olejem.
Dodaj cebulę i dopraw szczyptą soli i kilkoma mielonymi paprykami do smaku.
Smaż, aż cebula się skarmelizuje, około 35 minut i odstaw na bok.
Rozgrzej patelnię z 2 łyżkami oleju na średnim ogniu. Smażyć placki po obu stronach, aż będą chrupiące na brzegach i ugotowane, około 3 minut z każdej strony.
Wyjmij na talerz i wytrzyj patelnię. Złóż kanapki, układając każdy chleb 1/2 plasterkiem sera, pasztecikiem, innym plasterkiem sera, cebulą i drugim chlebem 1/2 w tej kolejności.
Posmaruj lub dodaj jeszcze 2 łyżki oleju do patelni i połóż kanapki na patelni. Naciśnij kanapkę szpatułką, aby równomiernie toastować i przytrzymaj kanapkę razem. Gotuj, aż ser się rozpuści, a chleb będzie prażony, około 2 minuty z każdej strony.
Podawać natychmiast z keczupem, do zanurzenia.