Chicken-Chile Cobbler z wędzoną kiełbasą i Black-Eyed Peas
Chicken-Chile Cobbler z wędzoną kiełbasą i Black-Eyed Peas może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś chicken chili przyprawy mix, cebula, kurczak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Chicken-Chile Cobbler z wędzoną kiełbasą i Black-Eyed Peas, Black-Eyed Peas z zieleniną i wędzonym Tofu, oraz Black - Eyed Peas and Rice with Andouille Sausage dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Roztopić masło w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać kiełbasę, i smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Dodaj cebulę i pieprz poblano, i smażyć 3 protokół.
Dodać mąkę i mieszankę przypraw; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Stopniowo dodawać rosół z kurczaka, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Gotować, stale mieszając, 3 minuty lub aż bulion zacznie gęstnieć. Wymieszać w black-Eyed peas i kurczaka, i doprowadzić do wrzenia.
Tymczasem przygotuj ciasto z dzikim ryżem zgodnie z zaleceniami. Łyżka gorącego kurczaka mieszaniny do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Łyżka Wild Rice Crust ciasto natychmiast na gorącej mieszanki kurczaka.
Piec w 425 przez 35 do 40 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i gotowane przez.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla.
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.