Chi Chi Dango Mochi wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 33 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 248 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka barwnika spożywczego, mleko kokosowe, skrobia ziemniaczana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Mitarashi Dango, Coconut Mochi, oraz Sakura Mochi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Mąkę ryżową, cukier i proszek do pieczenia ubić, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
W średniej misce wymieszać wodę, wanilię, mleko kokosowe i czerwony barwnik spożywczy. Wymieszać w mieszance mąki ryżowej.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.