Cheyenne Burger

Cheyenne Burger
Cheyenne Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 92g białka, 299g tłuszczu, oraz w sumie 3534 kalorii. Mieszanka ancho chili w proszku, drewniane szaszłyki, bułki burger, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheyenne Burger, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokości i dodaj żeliwną patelnię na ruszcie grillowym, aby podgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść żeliwną patelnię na grillu. Podziel mięso na 4 równe porcje (każda po 8 uncji). Uformuj każdą porcję luźno w 3/4-calowego burgera i zrób głęboką depresję w środku kciukiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posmarować każdy burger olejem i doprawić solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
4
Umieść hamburgera na żeliwnej patelni lub bezpośrednio na grillu, aż lekko zwęglony z obu stron i gotowane do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Szczotka hamburgery z sosem BBQ i dodać 2 plastry sera do każdego hamburgera w ostatniej chwili gotowania. Zamknij pokrywkę, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Umieścić hamburgery na tosty bułki. Na wierzchu boczek, krążki cebuli i wierzch bułki. Szpikulec z drewnianym szpikulcem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Dodać ketchup i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Dodać pozostałe składniki, sól i pieprz, do smaku, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 10 minut, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
12
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka, doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień, w lodówce, przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż osiągnie 360 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Podczas gdy olej się rozgrzewa, maślankę umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i obficie doprawić solą i pieprzem. Mąkę podzielić na 2 duże naczynia do pieczenia i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
16
Pracując partiami, pogłębiamy niektóre krążki cebuli w 1 naczyniu z mąki i odkręcamy nadmiar. Zanurz pierścienie w maślance i pozwól, aby nadmiar spłynął, a następnie pogłębiaj pierścienie w drugim naczyniu z mąki, upewniając się, że równomiernie pokrywają pierścienie. Odsączyć nadmiar i włożyć do gorącego oleju. Smażyć pierścienie na złoty kolor i miękkość, obracając raz lub dwa razy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Cienki-Cienki-
17
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami i doprawić większą ilością soli. Powtórz z pozostałymi krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli4bułki burger, tosty, do serwowaniabułki burger, tosty, do serwowania4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego0warzywo (np. szpinak)proszek cayenneproszek cayenne1chipotle chile w adobo, posiekane (w puszkach)chipotle chile w adobo, posiekane (w puszkach)82 łyżki roztopionego masłaboczek gotowanyboczek gotowany2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1porcja startego parmezanuczubata łyżka musztardy Dijonczubata łyżka musztardy Dijon4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna4goździkiczosnek, grubo posiekany, posypany solą i tłuczony z boku noża, aby uzyskać pastęczosnek, grubo posiekany, posypany solą i tłuczony z boku noża, aby uzyskać pastę907papryka habanerouziemienie (80/20%) lub uziemienie (90/10%)uziemienie (80/20%) lub uziemienie (90/10%)1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1( bakłażany)Cebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana4trochę posiekanej cukiniiKrążki cebulowe, Zobacz przepisKrążki cebulowe, Zobacz przepis1porcja startego parmezanuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1porcja startego parmezanu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz82 łyżki roztopionego masławędzony ostry Cheddarwędzony ostry Cheddar2largesCebule Vidalia, obrane, pokrojone w poprzek na plastry grubości 1/4 cala i rozdzielone pierścienieCebule Vidalia, obrane, pokrojone w poprzek na plastry grubości 1/4 cala i rozdzielone pierścienie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire4trochę posiekanej cukiniiSzaszłyki drewniane, do serwowania, w razie potrzebySzaszłyki drewniane, do serwowania, w razie potrzeby
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn