Cheyenne Burger

Cheyenne Burger
Cheyenne Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 92g białka, 299g tłuszczu, oraz w sumie 3534 kalorii. Mieszanka ancho chili w proszku, drewniane szaszłyki, bułki burger, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheyenne Burger, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokości i dodaj żeliwną patelnię na ruszcie grillowym, aby podgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Umieść żeliwną patelnię na grillu. Podziel mięso na 4 równe porcje (każda po 8 uncji). Uformuj każdą porcję luźno w 3/4-calowego burgera i zrób głęboką depresję w środku kciukiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Posmarować każdy burger olejem i doprawić solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść hamburgera na żeliwnej patelni lub bezpośrednio na grillu, aż lekko zwęglony z obu stron i gotowane do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Szczotka hamburgery z sosem BBQ i dodać 2 plastry sera do każdego hamburgera w ostatniej chwili gotowania. Zamknij pokrywkę, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Umieścić hamburgery na tosty bułki. Na wierzchu boczek, krążki cebuli i wierzch bułki. Szpikulec z drewnianym szpikulcem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Dodać ketchup i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Dodać pozostałe składniki, sól i pieprz, do smaku, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 10 minut, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
12
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka, doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
13
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień, w lodówce, przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż osiągnie 360 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
15
Podczas gdy olej się rozgrzewa, maślankę umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i obficie doprawić solą i pieprzem. Mąkę podzielić na 2 duże naczynia do pieczenia i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
16
Pracując partiami, pogłębiamy niektóre krążki cebuli w 1 naczyniu z mąki i odkręcamy nadmiar. Zanurz pierścienie w maślance i pozwól, aby nadmiar spłynął, a następnie pogłębiaj pierścienie w drugim naczyniu z mąki, upewniając się, że równomiernie pokrywają pierścienie. Odsączyć nadmiar i włożyć do gorącego oleju. Smażyć pierścienie na złoty kolor i miękkość, obracając raz lub dwa razy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
17
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami i doprawić większą ilością soli. Powtórz z pozostałymi krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli4bułki burger, tosty, do serwowaniabułki burger, tosty, do serwowania4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę0Batoniki toffi Heathproszek cayenneproszek cayenne1chipotle chile w adobo, posiekane (w puszkach)chipotle chile w adobo, posiekane (w puszkach)82 łyżki roztopionego masłaboczek gotowanyboczek gotowany22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)11 łyżka suszonego oreganoczubata łyżka musztardy Dijonczubata łyżka musztardy Dijon4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna4goździkiczosnek, grubo posiekany, posypany solą i tłuczony z boku noża, aby uzyskać pastęczosnek, grubo posiekany, posypany solą i tłuczony z boku noża, aby uzyskać pastę907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeuziemienie (80/20%) lub uziemienie (90/10%)uziemienie (80/20%) lub uziemienie (90/10%)11 łyżka suszonego oregano1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz11 łyżka suszonego oregano4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1( bakłażany)Cebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana4krewetki i żyłkiKrążki cebulowe, Zobacz przepisKrążki cebulowe, Zobacz przepis11 łyżka suszonego oreganouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz82 łyżki roztopionego masławędzony ostry Cheddarwędzony ostry Cheddar2largesCebule Vidalia, obrane, pokrojone w poprzek na plastry grubości 1/4 cala i rozdzielone pierścienieCebule Vidalia, obrane, pokrojone w poprzek na plastry grubości 1/4 cala i rozdzielone pierścienie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire4krewetki i żyłkiSzaszłyki drewniane, do serwowania, w razie potrzebySzaszłyki drewniane, do serwowania, w razie potrzeby
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn