Chex® Mix Pieczony Miodem

Chex® Mix Pieczony Miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Chex® Mix z miodem. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalne przekąski kukurydziane, płatki zbożowe, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażony sezam i miód Chex ® Mix, Honey Nutty Chex ™ Mix, oraz Miód Sriracha Chex Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. w bardzo dużej misce wymieszaj zboża, przekąski i orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać syrop kukurydziany, miód i masło do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
5
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 15x10x1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 20 minut, mieszając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii do ostygnięcia, około 15 minut. Rozbij na kawałki wielkości kęsa. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn