Chesapeake Bay Crab Cakes

Chesapeake Bay Crab Cakes
Ciasteczka krabowe z zatoki Chesapeake mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać grudki krabów, krakersy saltine, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Chesapeake Bay Crab Cakes, Ciasteczka krabowe Z Chesapeake Bay Mayo, oraz Chesapeake Bay Classic Crab Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać 3 łyżki majonezu, 3/4 łyżeczki przyprawy Old Bay i 6 składników. delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Kształt na 12 pasztecików.
3
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Wymieszać pozostałe 3 łyżki majonezu i pozostałą 1/2 łyżeczki przyprawy Old Bay; rozprowadzić równomiernie na ciastach krabowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
KrabKrab
5
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6
Piec w 350 przez 20 minut lub do lekko rumiane. (Nie przesadzaj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
W razie potrzeby udekorować i podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn