Cherry-Vanilla Crisp
Cherry-Vanilla Crisp to Wegetariańskie deser. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 365 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz migdały, ekstrakt waniliowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lody wiśniowo-waniliowe z sosem wiśniowym, Cukier Waniliowy Brzoskwiniowy Crisp, oraz BlackBerry Vanilla Crisp (Bezglutenowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Wiśnie wrzucić do dużej miski z 1/2 szklanki cukru, rum, wanilia, cynamon, sól i 2 łyżki mąki.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Pozostałą 1/4 szklanki mąki, owsa, migdałów i pozostałą 1/4 szklanki cukru ubić w średniej misce. Wymieszać z roztopionym masłem do połączenia, następnie posypać mieszaniną wiśnie.
Piec, aż nadzienie jest bulgotanie i polewa jest złoty brąz, 50 minut do 1 godziny.
Lekko ostudzić przed podaniem.