Cherry Pie IV

Cherry Pie IV
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cherry Pie IV. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pokroić w skracaniu do wielkości grochu. Mieszaj w wodzie, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
WodaWoda
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rzuć jedną piłkę, aby zmieścić 9-calowy talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Umieść dno skorupy w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Rozwałkować wierzchnią skórkę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) W rondlu, połącz wiśnie, cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na około 10 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż soki zagęścić i stać się przezroczyste.
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
9
Dokładnie wymieszać i wlać do skorupki ciasta. Przykryć wierzchnią skórką, uszczelnić krawędzie i odciąć nadmiar ciasta. Zrób kilka małych szczelin na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
10
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 55 minut, lub aż skórka będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn