Cherry Pie IV
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cherry Pie IV. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Pokroić w skracaniu do wielkości grochu. Mieszaj w wodzie, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Rzuć jedną piłkę, aby zmieścić 9-calowy talerz pie.
Umieść dno skorupy w talerzu ciasta.
Rozwałkować wierzchnią skórkę i odstawić na bok.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) W rondlu, połącz wiśnie, cukier i skrobię kukurydzianą.
Odstawić na około 10 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż soki zagęścić i stać się przezroczyste.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z migdałów.
Dokładnie wymieszać i wlać do skorupki ciasta. Przykryć wierzchnią skórką, uszczelnić krawędzie i odciąć nadmiar ciasta. Zrób kilka małych szczelin na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 55 minut, lub aż skórka będzie złoty kolor.