Cherry Limeade Poke Cake
Cherry Limeade Poke Cake to bezmleczne deser. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 6879 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sodę cytrynowo-limonkową, olej roślinny, betty bitą puszystą lukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cherry Limeade Poke Cake, Ciasto Wiśniowo-Limonkowe, oraz Cherry Pie Poke Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto, soda, olej, białka i 1 łyżka startej skórki z limonki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Fajne 20 minut.
W międzyczasie mieszaj żelatynę do wrzącej wody, mieszając przez 2 minuty, aby całkowicie rozpuścić żelatynę. Poke Ciasto każdy cal z palców mięsa widelec lub nóż stołowy.
Wlać mieszankę wiśniową powoli na ciasto, pozwalając mieszaninie wypełnić otwory w cieście. Całkowicie schłodzić, o 1 godzinę dłużej.
W małej misce wymieszaj lukier i 1 łyżeczkę startej skórki limonki.
Rozprowadzić równomiernie na cieście. Dopełnij każdą porcję wiśnią i limonkowym akcentem. Przechowywać luźno przykryte.