Chef John ' s kalafior Pizza Crust
Chef John ' s kalafior Pizza Crust może być tylko skorupa szukasz. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ser parmigiano-reggiano, pieprz cayenne, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Chef Joey ' s Polenta Crust Pizza, Pizza Z Kalafiora, oraz Kalafior pizza crust.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Puree kalafior w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Gotować kalafior ziemi, woda, i sól razem na patelni na średnim ogniu, aż pachnące i większość wody odparowuje, 5 do 6 protokół. Całkowicie fajne.
Przenieś kalafior na środek czystego ręcznika do naczyń. Owinąć i ścisnąć mocno, aby usunąć nadmiar wilgoci. Powinieneś mieć około 1 1/2 szklanki miąższu kalafiora.
Wymieszaj kalafior, kozi ser, ser Parmigiano-Reggiano, jajko i pieprz cayenne razem w misce, aby utworzyć miękkie ciasto. Zbierz ciasto do kulki i umieść na środku przygotowanej blachy do pieczenia. Naciśnij ciasto w kółko o grubości około 1/4 cala.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor i ustawić, o 40 protokół. Ostudzić i obrócić skorupę przed polewaniem.