Cheesy Scramblin ' Pizza
Przepis Cheesy Scramblin ' Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 20 minut. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 104 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oscar mayer boczek, velveetaâ, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Cheesy Pizza Mac, oraz Par-Cheesy Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Ubić jajka i mleko, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać cebulę i pomidory; wlać do patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania. Gotować na średnim i małym ogniu 5 min. lub do momentu złożenia jaj, mieszając od czasu do czasu.
Ułożyć skórkę na blasze do pieczenia; na wierzch wyłożyć masę jajeczną, AKSAMITKĘ i boczek.
Piec 10 min. albo do czasu, aż pizza zostanie podgrzana i VELVEETA zostanie stopiona.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator