Cheesy Potato & Bacon "Brown Betty" może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, sól koszerną, chleb kanapkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Bacon Egg Hash Brown patelnia + gratisy, Zapiekanka Ziemniaczana Cheesy Hash Brown, oraz Apple Brown Betty.
Instrukcje
1
Umieść plastry boczku na dużej, nieogrzewanej patelni o ciężkim dnie lub żeliwnej. Obróć ogień na średni i gotuj boczek, często obracając się, aż będzie chrupiący. Około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść ziemniaki i 1 łyżeczkę soli w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
5
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć około 1 cala. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć patelnię i gotować, aż ziemniaki rozpadną się, gdy poked widelcem, o 20 protokół. Odcedzić ziemniaki, a następnie połowę z nich odstawić na gorącą, suchą patelnię. Włącz ciepło na niskie i gotować odkryte, potrząsając patelnię często odparować jak najwięcej wody z gorących ziemniaków, jak można, o 4 protokół. Powtórz z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Niech ziemniaki ostygną nieco, a następnie przepchnąć przez ricer do dużej miski. Alternatywnie można mash ręcznie z masher lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
Cukierki Peachie-o
7
Dodać serek śmietankowy, roztopione masło i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Masło
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Dodaj szczypiorek, ½ szklanki sera cheddar, pół pokruszonego boczku, Pozostałe ½ łyżeczki soli, i ¼ łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aż dobrze połączone.Użyj dużego noża Kucharskiego, aby pokroić kromki chleba w kostkę ½ cala, a następnie pokroić w szorstką bułkę tartą o różnych rozmiarach. Przejdź do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Kawałki Prawdziwego Boczku
Bułka Tarta
Szczypiorek
Pieprz
Chleb
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
Cukierki Peachie-o
10
Wlać roztopione masło, podrzucając do okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
11
Dodać suszone zioła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła Suszone
12
Przenieść mieszaninę ziemniaków do płytkiej 2 ½ do 3 Quart zapiekanki lub 9 przez 13 naczynia do pieczenia. Top z pozostałych ½ szklanki sera cheddar i herbed bułki tartej.Przenieś do środka stojaka podgrzewanego piekarnika i piec, obracając się w połowie, aż top będzie złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Bułka Tarta
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
13
Wyjąć z piekarnika, udekorować pozostałym boczkiem.