Cheesy Potato & Bacon "Brown Betty"

Cheesy Potato & Bacon
Cheesy Potato & Bacon "Brown Betty" może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, sól koszerną, chleb kanapkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Bacon Egg Hash Brown patelnia + gratisy, Zapiekanka Ziemniaczana Cheesy Hash Brown, oraz Apple Brown Betty.

Instrukcje

1
Umieść plastry boczku na dużej, nieogrzewanej patelni o ciężkim dnie lub żeliwnej. Obróć ogień na średni i gotuj boczek, często obracając się, aż będzie chrupiący. Około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść ziemniaki i 1 łyżeczkę soli w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
5
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć około 1 cala. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć patelnię i gotować, aż ziemniaki rozpadną się, gdy poked widelcem, o 20 protokół. Odcedzić ziemniaki, a następnie połowę z nich odstawić na gorącą, suchą patelnię. Włącz ciepło na niskie i gotować odkryte, potrząsając patelnię często odparować jak najwięcej wody z gorących ziemniaków, jak można, o 4 protokół. Powtórz z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Niech ziemniaki ostygną nieco, a następnie przepchnąć przez ricer do dużej miski. Alternatywnie można mash ręcznie z masher lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać serek śmietankowy, roztopione masło i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Dodaj szczypiorek, ½ szklanki sera cheddar, pół pokruszonego boczku, Pozostałe ½ łyżeczki soli, i ¼ łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aż dobrze połączone.Użyj dużego noża Kucharskiego, aby pokroić kromki chleba w kostkę ½ cala, a następnie pokroić w szorstką bułkę tartą o różnych rozmiarach. Przejdź do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Bułka TartaBułka Tarta
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Wlać roztopione masło, podrzucając do okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
11
Dodać suszone zioła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
12
Przenieść mieszaninę ziemniaków do płytkiej 2 ½ do 3 Quart zapiekanki lub 9 przez 13 naczynia do pieczenia. Top z pozostałych ½ szklanki sera cheddar i herbed bułki tartej.Przenieś do środka stojaka podgrzewanego piekarnika i piec, obracając się w połowie, aż top będzie złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Bułka TartaBułka Tarta
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z piekarnika, udekorować pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn