Cheesy Cheeseburger Mac

Cheesy Cheeseburger Mac
Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Mieszanka zielonej cebuli, mielona wołowina, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka Serowa Cheeseburger, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wodę, mleko i ketchup; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać makaron z muszelkami; powrócić do wrzenia. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 10 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
WodaWoda
MlekoMleko
3
Wymieszać z sosem serowym, pomidorami i cebulą; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
PomidorPomidor
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn