Cheesy bean & chipotle quesadillas

Cheesy bean & chipotle quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheesy bean & chipotle quesadillas spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 235 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz leicester ser, sos chipotle, opakowanie kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Cheesy Black Bean Quesadillas, Serowe Quesadillas z kurczaka i fasoli, oraz Serowe Quesadillas Boczkowo-Fasolowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Fasolę odsączyć, rezerwując 2 łyżki wody z puszki. Wlać do miski z wodą, sosem chipotle, kolendrą i połową sera. Wszystko dobrze rozgnieść widelcem lub masherem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ułóż 4 tortille, a następnie posmaruj każdą serową fasolą. Wierzch z pozostałym serem, następnie wierzch z inną tortillą i użyj rąk, aby przycisnąć je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Podgrzej patelnię na średnim ogniu. Mikrofaluj każdą quesadillę przez 45 sekund, aby rozpocząć topnienie sera, a następnie patelnię przez 1-2 minuty z każdej strony, aż quesadillas będą złote i zwęglone. Powtórz z resztą, utrzymując ciepło w niskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pokroić je w kliny, aby służyć.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla quesadilli. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn