Cheerios ® Healthified Coconut Cream Pie od Betty Crocker
Cheerios ® Healthified Coconut Cream Pie z Betty Crocker może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Idź do sklepu i odebrać płatki, wanilia, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 466 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj c404-Betty Crocker, Sałatka Z Tuńczyka (Betty Crocker?), oraz Jajecznica Betty Crocker Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; zmiażdżyć drobno wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aby uzyskać 1 filiżankę (lub zmiażdżyć w robocie kuchennym).
W średniej misce wymieszaj rozdrobnione płatki i cukier widelcem. Wymieszać w roztopionym oleju roślinnym rozprowadzić do dobrze wymieszanego. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 10 minut. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, wymieszać mleko, mleko kokosowe i wanilii. Trzepaczką ubić budyń, aż dobrze się zmiksuje i lekko zgęstnieje. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa. Delikatnie wymieszać w 1/2 szklanki ubitej polewy. Łyżką i równomiernie rozprowadzić masę budyniową na skorupę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do zestawu.
Tuż przed podaniem, top z pozostałych 1 1/2 szklanki bitą polewą.
Posypać prażonym kokosem.