Cheddar z kurczaka i guacamole hamburgery
Przepis Chicken Cheddar i guacamole hamburgery może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 23 minuty. To danie główne ma 517 kalorii, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser cheddar, bułki hamburgerowe, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Cheddar Jalapeño hamburgery z kurczakiem z Guacamole, Hamburgery z kurczakiem z Guacamole, cheddarem i Zwęglonymi pomidorami, oraz Jalapeno hamburgery Turcja z Cheddar & Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszaj mielonego kurczaka, 1/3 szklanki kolendry, ser Cheddar, czosnek, pieprz Jalapeno, sok z limonki, kminek, papryka, sól, i pieprz razem w misce; kształt na 4 paszteciki.
Gotować paszteciki na grillu, aż dno jest rumiane, 3 do 4 protokół; flip hamburgery i góry z plasterkiem sera Cheddar. Kontynuuj gotowanie, aż nie będzie już różowy w środku, 1 do 2 minut więcej. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Przenieś hamburgery na talerz, aby odpocząć, aż soki zostaną ponownie wchłonięte do mięsa, około 3 minut.
Umieścić hamburgery na split bułki i góry z guacamole i kolendry.