Cheddar-Placki Ziemniaczane
Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oryginalną mieszankę, haszysz brązowe ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Puree ziemniaczane i białe ciasta Cheddar, Parmezan Crusted Wędzony Cheddar Placki Ziemniaczane, oraz Skinny szczypiorek i Cheddar słodkie placki ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick lub patelni, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu. Gotować przyprawy warzywne blend w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
W dużej misce wymieszaj mieszankę przypraw warzywnych, zarówno ziemniaki, mieszankę Bisquick, ser i tymianek.
Dodaj mleko i jajko, mieszając tylko do wilgotnego.
W tej samej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Łyżka jedną trzecią ciasta do 4 (1/4-cup) kopce na gorącej patelni; lekko spłaścić. Gotować 4 do 6 protokół, obracając raz, aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powtórz dwa razy z pozostałymi 2 łyżkami oleju i ciasta.
Podawać z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.