Cheddar-Nadzienie Jabłkowe
Cheddar-nadzienie jabłkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, Nadzienie ziemniaczane z kurczakiem, brokułami i cheddarem, oraz Nadzienie na szarlotkę i ponad 18 szarlotek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i brązowy cukier rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając.
Dodać posiekane jabłko; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub aż jabłko jest miękkie. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do nadzienia jabłkowego; gotuj 1 minutę lub aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Całkowicie fajne. Wymieszać z serem.