Cheddar Melt Chili
Przepis Cheddar Melt Chili jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, pikantną fasolkę chili w sosie, starą el 'n chunky salsę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłkowy Cheddar Melt, Cheddar-Jabłko Melt, oraz Szynka Cheddar Cranberry Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Zamieszaj w gorącej wodzie, wymieszaj sos i niegotowany makaron (z pudełka do hamburgerów), salsę, mleko, chili w proszku i fasolę.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; wymieszać.
Posypać każdą porcję 2 łyżkami sera i pomidora.