Cheddar-Jack Crackers
Cheddar-Jack Crackers to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, mielonej mąki kukurydzianej, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krakersy owsiane i Cheddar, Cheddar Jack Creamed Szpinak, oraz Krakersy Cheddar-Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (mąka przez paprykę czerwoną), mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodaj ser, wodę i ocet; mieszaj, aż mieszanina się połączy. Podziel ciasto na 4 równe porcje, kształtując każdą w kulkę. Owinąć każdą kulkę w folię; przykryć i zamrozić 30 minut.
Zwiń 1 kulkę w 8-calowe koło na pergaminie na lekko posypanej mąką powierzchni (ciasto będzie bardzo cienkie).
Posypać ciasto 1/2 łyżeczki nasion i lekko wcisnąć nasiona do ciasta.
Ciasto pokroić na 8 klinów (nie oddzielać klinów).
Wyłożyć ciasto na dużą blachę do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem i nasionami, układając na 2 blachach do pieczenia.
Piec w 375 przez 10 minut lub aż krakersy są brązowe i chrupiące. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Rozdzielić na kliny.