Cheddar herbatniki i sos
Cheddar herbatniki i sos może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, cheddar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Cheddar i ciastka ze szczypiorkiem i sosem, Cheddar Drop herbatniki z sosem pomidorowym Cajun, oraz Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W dużej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, stopione masło i mleko, aż się połączą, a następnie złożyć ser. Upuść ciasto na 4 równe kopce na nieprzywierającej lub pergaminowej blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 10 do 12 protokół. W międzyczasie podgrzej SOS tartaczny w małym rondlu na piecu.
Aby służyć, podzielić herbatniki na pół i ubrać je z sosem.
Posypać świeżą pietruszką i podawać na gorąco.