Cheddar - Herb Twist
Need a wegetariańska przystawka? Cheddar-Herb Twisty może być super przepis spróbować. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oregano, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cheddar - Herb Twist, Cheddar Chleb Twisty, oraz Szpinak Ziołowe Twisty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. W misce, połączyć ser, zioła i cayenne. Doprawić solą.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 16 na 9 1/2 cala. Krótką stroną skierowaną do ciebie, rozłóż połowę mieszanki serowej na dolną połowę arkusza ciasta. Złożyć górną połowę ciasta w kierunku siebie na dolnej połowie, załączając mieszaninę sera (w 8-na-9 1/2-calowy prostokąt). Naciśnij ciasto, aby pomóc warstwom ciasta przylegać i wypchnąć kieszenie powietrzne.
Ciasto rozwałkować na prostokąt o wymiarach 8 na 16 cali.
Przenieść do blachy do pieczenia; schłodzić przez 20 minut. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta i mieszaniną sera. Przechowywać w lodówce przez 20 minut. Rozgrzej piekarnik to425F.
Wyjmij arkusz 1pastry z lodówki i umieść na lekko posypanej mąką desce do krojenia.
Umieść świeży arkusz pergaminu na blasze do pieczenia. Ostrym nożem przycinaj nierówne krawędzie ciasta, a następnie pokrój ciasto na paski o wymiarach 32 1/2 na 8 cali. Trzymając 1 KONIEC w każdej ręce, przekręć każdy pasek 3 lub 4 razy i umieść 1 cal od siebie na wyłożonej blasze do pieczenia, naciskając końce w dół. (Zmieścisz 10 do 12 Twistów na każdym arkuszu.)
Piec Twisty dla 12to 14minut, aż złoty kolor brązowy.
Przenieś skręty do stojaków z drutu, aby ostygły. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Podawać w temperaturze pokojowej.