Cheddar cebula Bangers i Mash z esencją Guinnessa
Cheddar cebula Bangers i zacieru z esencją Guinnessa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 427g tłuszczu, oraz w sumie 4046 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz piwo guinness, masło, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Bangers i Colcannon z sosem cebulowym Guinness, Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym, oraz Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu w patelni saute z pokrywką. Podsmaż kiełbasę ze wszystkich stron.
Dodaj piwo i cebulę na patelnię, włącz ogień do niskiej i dusić, aż kiełbasa jest gotowane przez, o 50 protokół.
Na zacieru: gotować ziemniaki i cebulę, aż ziemniaki będą miękkie i przecedzić. Wróć do garnka i wymieszaj z serem, masłem i grubą śmietaną. Rozgnieść ręcznie, a następnie ubić elektrycznym trzepaczem i ogrzać.;
Podgrzać frytkownicę do 375 stopni F lub zgodnie z zaleceniami producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Wyjmij kiełbasę na talerz i pozwól odpocząć. Odcedzić duszony płyn przez chinois i wrócić do patelni.
Dodać cebulę tytoniową, łącząc mąkę, skrobię kukurydzianą, czosnek w proszku, paprykę, sól i pieprz. Cebulę dusić z mieszaniną i smażyć na głębokim tłuszczu, aż będzie chrupiąca.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Pokroić kiełbasę na bias. Łyżka puree ziemniaczanego na środku talerza. Wierzch z kiełbasą i cebulą tytoniową.
Podawać z dodatkiem duszonego płynu.