Cheddar biały z zieloną cebulką
Cheddar biały z zieloną cebulką jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wodę, grubą sól koszerną plus dodatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalna zupa ziemniaczana z cheddarem i zieloną cebulką, Frittata z dzikiego grzyba z cheddarem, zieloną cebulą i groszkiem, oraz Chleb Kukurydziany Chipotle Z Serem Cheddar I Zieloną Cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Przynieś 1 szklankę wody, masło i 1/2 łyżeczki soli do zagotowania w ciężkim średnim rondlu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z mąką. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina stanie się lekko błyszcząca i odsunie się od boków patelni, około 3 minut; przenieść do miksera stojącego wyposażonego w łopatkę.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu, tworząc lepkie ciasto.
Wymieszać z serem i zieloną cebulą.
Za pomocą 2 łyżeczki, forma ciasta do 1 1/4-do 1 1/2-calowe owale; spadek na blasze do pieczenia 1 cal od siebie. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Owiń w folię, a następnie folię. Przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać do 2 tygodni.)
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Piec chrupki serowe na złoty kolor, około 30 minut, jeśli w temperaturze pokojowej i 35 minut, jeśli schłodzone lub zamrożone.