Charley ' s Low Sugar Peanut Butter Pie
Charley ' s Low Sugar Peanut Butter Pie wymaga około 2 godziny i 17 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 695 kalorii, 13g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, pekan, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Keto Chicken Pot Pie-Low Carb, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej wielkości misce wymieszaj zmiażdżone krakersy, pekany i sztuczny środek słodzący.
Pokrój w maśle lub margarynie, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij na 9-calowej patelni do ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć Serek i masło orzechowe. Beat aż puszyste, a następnie złożyć ubitą polewą.
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy. Schłodzić 2 do 3 godzin przed podaniem.