Charleston Zapiekanka Śniadaniowa

Zapiekanka śniadaniowa Charleston to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 19g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, paprykę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 20 minut. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Charleston Zapiekanka Śniadaniowa, Charleston Hominy from ' the Lee Bros. Charleston Kitchen, oraz Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Roztopić masło w kuchence mikrofalowej lub na małej patelni na kuchence na małym ogniu. Spray 9x12 cala naczynia do pieczenia z warzyw sprayu.
Na dnie naczynia umieścić grzanki i skropić roztopionym masłem.
Posypać startym serem Cheddar.
Rozbij jajka do miski, ubijając, aby rozbić żółtka.
Dodać mleko, paprykę, musztardę, sól i pieprz, i ubić, aż dobrze połączone.
Zalać grzankami i serem, posypać pokruszonym boczkiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed podaniem.