Chard szwajcarski smażony z ziarnami gorczycy

Chard szwajcarski smażony z ziarnami gorczycy
Smażony Chard Szwajcarski z ziarnami gorczycy wymaga około 13 minut od początku do końca. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 132 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka soli, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Chard Szwajcarski Smażony, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotuj liście chard: liść po liściu, Wytnij twardą centralną łodygę. Pokrój łodygi w poprzek w 1/4 cala do 1/2 cala sztuk. Przechowywać oddzielnie od liści. Pokrój liście w poprzek na 1-calowe grube paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Łodygi Chardi Sauté, szalotka, nasiona gorczycy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Rozgrzać olej w dużej, szerokiej patelni bez kija na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj posiekane łodygi chard, szalotki lub cebuli, i nasiona gorczycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Posypać trochę soli na boczku. Podsmażyć, aż cebula lub szalotka staną się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj posiekane zieleniny liści chard: gdy niektóre z nasion gorczycy może zacząć robić trzask hałasu, dodać zieleniny liści chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Posypać trochę więcej soli i wrzucić do herbu z mieszaniny oleju i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Zakończ gotowaniem na parze w patelni: zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Niech gotować tylko przez kilka minut, podnosząc pokrywę patelni, aby odwrócić zieleninę na patelni po pierwszej minucie. Warzywa powinny znacznie gotować. Gdy tylko zwiędną, zdejmij z ognia i umieść w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Tuż przed podaniem posypać przyprawionym octem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy PrzyprawionyOcet Ryżowy Przyprawiony
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn