Charbonne
Charbonne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Jeśli masz łopatkę wieprzową, mąkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój łopatkę wieprzową na małe kawałki. Na dużej patelni, podsmażyć wieprzowinę na maśle i czosnku, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie.
Dodać mąkę, sól, pieprz, szałwię, rozmaryn, kminek, estragon i liście laurowe i wymieszać. Następnie dodaj wino i wodę i przykryj. Gotować na małym ogniu przez 30 minut. W oddzielnej patelni, podsmażyć boczek, aż tłuszcz nie wytworzy i jest złoty brąz. Po ugotowaniu wieprzowiny przez 30 minut dodaj do potrawy wytopiony boczek. Gotować jeszcze 30 minut.
Podawać z ziemniakami i grzankami.