Champ (maślane Puree z szalotki)
Champ (maślane Puree z szalotki) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, ziemniaki russet, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Champ (Puree z Ulsteru), Puree ziemniaczane z chrzanem i szalotkami, oraz Puree Ziemniaczane Z Groszkiem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki są miękkie i mashable, o 10 protokół.
Ziemniaki odsączyć i umieścić z powrotem w garnku do wyschnięcia, następnie dodać masło i śmietanę i zacieru aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Złożyć szalotki i doprawić do smaku solą i pieprzem; podawać natychmiast.