Chai Spice Biscotti
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Chai Spice Biscotti może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz herbatę z przyprawami pomarańczowymi, sok pomarańczowy, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Chai Spice Biscotti (Low Carb and Gluten Free), Wanilia Chai Spice naleśniki proteinowe z miodem Chai syrop (GF), oraz Dzień 11: Chai Chocolate Chip Biscotti.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez ziele angielskie).
Połącz olej, Likier i jajka i dodaj do mieszaniny mąki, mieszając do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche i kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 lub 8 razy. Ciasto podzielić na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Wyjąć rolki z blachy do pieczenia; ostudzić przez 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry 15 (1/2 cala).
Umieść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325; piec 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.