Chłodnica Maślana
Chłodnica z maślanki może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 139 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką strąki kardamonu, sól, wapno i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, Gofry maślane z maślanką smażony kurczak, oraz Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, połączyć 3 szklanki maślanki, nasiona kardamonu, wody różanej i lodu. Wirować, aż lód zostanie drobno zmiażdżony; wlać do dzbana.
Wymieszać z pozostałą maślanką, 1 1/3 szklanki wody, cukru i soli do smaku.
Wlać do szklanek i udekorować gałązkami mięty.