Ceviche
Przepis Ceviche może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 8 godzin i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1017 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz przegrzebki bay, pomidory, seler i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest znakomite. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przepłukać przegrzebki i umieścić w średniej wielkości misce.
Wlać sok z limonki na przegrzebki. Przegrzebki powinny być całkowicie zanurzone w soku z limonki. Chłodzić sok z limonki i przegrzebki przez cały dzień lub na noc, aż przegrzebki są nieprzezroczyste (nie widać przez nich).
Opróżnij 1/2 soku z limonki z miski.
Dodaj pomidory, zielona cebula, seler, zielona papryka, pietruszka, czarny pieprz, oliwa z oliwek, i kolendra do mieszaniny przegrzebek. Delikatnie wymieszać.
Serwuj to danie w fantazyjnych szklankach z plasterkiem limonki wiszącym nad krawędzią dla efektu.