Celtycka zupa z jagnięciny i jęczmienia
Celtycka zupa z jagnięciny i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 43g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.55 za porcję. Jeśli masz seler, ziemniaki, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez cookstr.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna.
Instrukcje
Jęczmień przykryć zimną wodą, doprowadzić do wrzenia i odcedzić. Wykończyć jagnięcinę z nadmiaru tłuszczu i umieścić w garnku z wodą 3 quarts, jęczmień, marchew, seler, cebula, pory i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, odtłuścić, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Ostudzić przez noc i usunąć tłuszcz, który tworzy.
Mięso wyjąć i pokroić na małe kawałki. Powrót mięso do bulionu i dodać pozostałe warzywa.
Gotować przez kolejne 15 minut, aż warzywa będą miękkie, uzupełniając więcej bulionu w razie potrzeby. Doprawić pieprzem i podawać posypane posiekaną natką pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;