Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną

Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną
Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. Mieszanka kawałka mięsa wieprzowego, marchew, wino ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Celofanowa Sałatka z makaronem i warzywami, Jak gotować: szklana (celofanowa) sałatka z makaronem, oraz Kurczak - Sałatka Z Makaronem Celofanowym Z Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę wzdłuż ziarna na długie paski o szerokości od 1,5 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
2
Usunąć i wyrzucić wszelkie ścięgna, ale nie przyciąć tłuszczu.
3
Przenieść wieprzowinę do dużej zamykanej plastikowej torby. Wymieszaj pozostałe składniki wieprzowe w małej misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj do wieprzowiny i obrócić do płaszcza, a następnie wycisnąć worek, aby wyeliminować jak najwięcej powietrza i uszczelnić. Marynować wieprzowinę, schłodzoną, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 2
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. umieść 1/2 cala wody w 13-przez 9-calowej patelni do pieczenia i umieść metalowy stojak na górze patelni (stojak nie powinien dotykać wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynaty, i zorganizować paski wieprzowe 1 cal od siebie na stojaku. Piec w piekarniku 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie, doprowadzić marynatę do wrzenia w rondlu 1-quart, a następnie gotować 1 minutę (marynata może wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Posmaruj obie strony wieprzowiny marynatą i piecz jeszcze 10 minut. Obficie szczotkować obie strony wieprzowiny z marynatą ponownie i piec, fastrygowanie 2 lub 3 razy, 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
10
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204° i piecz wieprzowinę, aż paski będą mahoniowe i karmelizowane na krawędziach, 10 do 15 minut więcej (wieprzowina powinna smażyć się łącznie około 50 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Zmiksuj wszystkie składniki dressingu w blenderze, aż będą gładkie. Przed użyciem wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Makaron namoczyć w zimnej wodzie, aby przykryć do giętkości, około 15 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Makaron przeciąć na pół nożycami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Fasolę gotować w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie krucha, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przenieś za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując płyn do gotowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SkimmerSkimmer
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
5
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
6
Powrót Bean gotowania płynu do wrzenia, a następnie gotować makaron, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Odcedzić makaron w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
8
Ponownie odcedzić makaron, następnie rozłożyć na papierowych ręcznikach i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Pokrój tyle wieprzowiny, ile chcesz do sałatki przez ziarno na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
2
Wrzucić makaron z 1/4 szklanki dressing w misce. Wrzucić długą fasolę z 2 łyżkami sosu w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ułóż wieprzowinę, makaron, fasolę i pozostałe składniki sałatki na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
FasolaFasola
WieprzowinaWieprzowina
4
Mżawka z odrobiną opatrunku i podawać pozostały opatrunek z boku.
5
Uwagi kucharzy: polędwiczki wieprzowe można zastąpić tyłkiem wieprzowym. Opatrunek można wykonać 1 dzień wcześniej. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. Intensywność smaku zanika, gdy wieprzowina jest krojona, więc pokroić w razie potrzeby. Mięso wieprzowe nieosłonięte, zawinięte w folię i schłodzone, do 3 dni lub zamrożone, szczelnie owinięte w folię i umieszczone w szczelnie zamkniętej plastikowej torbie, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Boston ButtBoston Butt
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Składniki

227Orzechy dowolne (posiekane)bardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)bardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)2cienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 calacienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 cala1ogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 calaogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 cala1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno zapakowane świeże małe liście bazyliiluźno zapakowane świeże małe liście bazylii1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno pakowane świeże liście kolendryluźno pakowane świeże liście kolendry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany obrany świeży imbirdrobno posiekany obrany świeży imbir3(zima)drobno starty obrany świeży imbirdrobno starty obrany świeży imbir1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno zapakowane liście świeżej miętyluźno zapakowane liście świeżej mięty11 funt cukinii,drobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek340Orzechy dowolne (posiekane)Chińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałkiChińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos hoisinsos hoisin1Dużeświeże jalapeño chile, sadzone i mieloneświeże jalapeño chile, sadzone i mielone3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki1jędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojonejędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojone454Orzechy dowolne (posiekane)kawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarnakawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChińskie wino ryżowe lub sakeChińskie wino ryżowe lub sake1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1bunchszalotki pokrojone w zapałkiszalotki pokrojone w zapałki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej z orzeszków ziemnych lub roślinnyolej z orzeszków ziemnych lub roślinny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn