Cedrowy Kurczak Przyprawiony Miodem

Cedrowy Kurczak Przyprawiony Miodem
Cedrowy Deserowany Kurczak z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, mielonego cynamonu, szarej musztardy Poupon dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cedrowy Filet Ze Świeżego Łososia Z Przyprawami Żurawiny, Kurczak Śródziemnomorski Deserowany Cedrem, oraz Krewetki cedrowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurz deski cedrowe w wodzie, umieszczając ciężar na każdej desce, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Moczyć 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Usuń deski z wody; blaty deski pędzlem olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Umieścić 2 piersi kurczaka na każdej desce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
5
Umieścić na ruszcie z grilla; przykryć pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Grill 30 min. W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki dressing służyć z gotowanego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
8
Umyj kurczaka równomiernie połową pozostałej mieszaniny opatrunkowej. Grill 30 do 45 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), szczotkując od czasu do czasu pozostałą mieszanką opatrunkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć kurczaka z grilla; wyrzucić deski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Usunąć i wyrzucić kości z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
11
Przeciąć każdą pierś na pół.
12
Podawać z zastrzeżoną mieszanką opatrunkową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn