Cedrowy Kurczak Przyprawiony Miodem

Cedrowy Deserowany Kurczak z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, mielonego cynamonu, szarej musztardy Poupon dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cedrowy Filet Ze Świeżego Łososia Z Przyprawami Żurawiny, Kurczak Śródziemnomorski Deserowany Cedrem, oraz Krewetki cedrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz deski cedrowe w wodzie, umieszczając ciężar na każdej desce, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Moczyć 4 godziny.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Usuń deski z wody; blaty deski pędzlem olejem.
Umieścić 2 piersi kurczaka na każdej desce.
Umieścić na ruszcie z grilla; przykryć pokrywką.
Grill 30 min. W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki aż do wymieszania.
Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki dressing służyć z gotowanego kurczaka.
Umyj kurczaka równomiernie połową pozostałej mieszaniny opatrunkowej. Grill 30 do 45 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), szczotkując od czasu do czasu pozostałą mieszanką opatrunkową.
Wyjąć kurczaka z grilla; wyrzucić deski.
Usunąć i wyrzucić kości z kurczaka.
Przeciąć każdą pierś na pół.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką opatrunkową.