Cebula, pieczarki i ser kozi Mini Frittatas

Cebula, pieczarki i ser kozi Mini Frittatas
Need a posiłek bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny? Cebula, grzyby i ser kozi Mini Frittatas może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Jeśli masz pod ręką jajka, chèvre, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cebula, pieczarki i ser kozi Mini Frittatas, Mini Pancetta Kozi Ser Frittatas, oraz Mini Grzyb Frittatas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Obficie posmarować studzienki 12-stu patelni muffinowej masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju i odmierzonego masła na średniej patelni na średnim ogniu, aż olej się połyska i masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i gotować, mieszając rzadko, aż będzie głęboki złoty kolor, dostosowując ciepło w razie potrzeby, jeśli zacznie brązowieć zbyt dużo, o 30 protokół. Dobrze doprawić solą i pieprzem, dodać tymianek i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Przenieść mieszaninę do średniej miski.Tymczasem oczyścić, przyciąć, i pokroić grzyby 1/2 cala grubości; odstawić. Kozi ser pokruszyć na kawałki wielkości grochu i odstawić.Odstawić patelnię na średnie ciepło, dodać pozostałą łyżkę oleju i podgrzać do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać pokrojone grzyby, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając rzadko, aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Dodaj do miski z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Dodać kozi ser do miski i wymieszać, aby równomiernie połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Umieść jajka i mleko w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i równomiernie połączone z mlekiem, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Dodać odmierzoną sól i ubijać do połączenia.Podziel mieszankę cebulowo-Grzybowo-serową równomiernie między studnie przygotowanej patelni muffin. Wypełnij każdą dobrze prawie do góry mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Piec, aż każda frittata jest dmuchany i środek jest po prostu ustawić, O 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
11
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu, aż będzie wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, około 5 minut (frittatas będzie spuszczać powietrze). Uruchom mały nóż na obwodzie każdej studni poluzować i usunąć frittatas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn